Nyheter

Haustevne i Brattvågen

Publisert: 15/11/18 Oppdatert: 15/11/18

I helgen som var så deltok flere av svømmerne våre på hausstevne i Brattvåg svømmehall. I tilknytning til stevnet så var det også arrangert treningsleir. Her deltok Tiril Hovdenakk-Vadset og Sigve Aure Stave. De kan melde om mange timer i svømmehallen med dyktige trenere, men også tid til felles måltid og sosialt samvær gjennom helgen med pizza, godteri, shopping, bowling og film.

På svømmestevnet deltok også 7 rekruttsvømmere som alle leverte godt, spesielt kjekt var det at Sykkylven sitt lag vant øvelsen 4*25 fri stafett. Laget besto av Alexander Ramstad Gjelstenli, Luca Hjellegjerde Skog, Andreas Vik og Mikael Runde Seljen.

For lisenssvømmerne, Tiril og Sigve gikk det også fint i helgen og begge satte personlig rekorder på flere distanser. Tiril endte med 2.plass på 50 m fri og 3.plass på 50 m butterfly og 100 m fri. Sigve fikk 2.plass på 50 m bryst, 3. plass på 100 m bryst og 5. plass på 200 m rygg og 50 m fri.

Mange flott resultat fra svømmerne som deltok, men skulle gjerne sett at enda flere tok turen fra Sykkylven. Neste stevne ut nå er det tradisjonelle Julelauget i Volda, første helgen i desember. Oppfordrer alle til å melde seg på der đŸ˜Š